top of page
Samuel tammikuu 2021.jpg

Harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita

Työn, kunnallispolitiikan ja luottamustehtävien ohessa jää aika vähän vapaa-aikaa. Olen aina kuunnellut paljon musiikkia, klassisesta aina hevimusiikkiin. Olen myös laulanut kuorossa. Esim. Suomen ainoassa Valtuustokuorossa, jonka sihteeri&tiedottaja olen ollut jo vuosia. Neljästä pojastani Samuel, toiseksi nuorimmaiseni, on valinnut musiikin ammatikseen. Hän opiskelee Jyväskylän yliopistossa musiikkitiedettä sekä samaan aikaan muusikon ammattitutkintoa Gradiassa. Hän soittaa useita soittimia, bassokitara on hänen pääsoittimensa. Hän kuuluu External- yhtyeeseen, jonka kappaleita soi mm. Radio Rockissa ja Spotify:ssa. Samuel myös itse säveltää ja sanoittaa.

Euroviisut

Olen aina ollut  Euroviisu-fani. Joka kevät katselen erityisesti Samuelin ja Axelin (nuorin poikani) kanssa Euroviisut. Meillä on oma Euroviisu- raati ja arvostelemme kaikki kappaleet. Lordin Euroviisuvoitto vuonna 2006 oli yksi kohokohdista. Samuelin esikuvia ovat mm. Lordi ja KISS.

Tänä keväänä Suomen euroviisuedustaja, Blind Channel, menestyi erinomaisesti sijoittuen 6. finaalissa Rotterdamissa 22.5 kappaleellaan "Dark Side". Esitys ja kappale oli aivan huippuluokkaa ja sen olisi pitänyt ehdottomasti voittaa. Voittajaksi selviytyi kuitenkin Italia raskaalla rokilla. Miten ihmeessä jaksaa taas odottaa seuraavaa kevättä ja Euroviisuja, jotka pidetään Italiassa!

Olen myös innokas lukemaan. Kesäisin puutarhanhoito ja kukkien kasvatus ovat intohimoni. Käyn myös mielelläni elokuvissa ja katselen paljon elokuvia ja dokumentteja.

Poikani Samuel Järvinen

bottom of page